Chalet 4.0 by Yod Studio

18 Oct

Description by YOD studio of commercial design

Chalet 4.0 is a part of the hotel complex Relax Park Verholy. New apartments are fully integrated in a pine forest. Instead of the usual solid base the building stands on the so-called screw base. This construction helped to settle chalet just in the forest without harming trees or damaging their root system.

The building consists of two separate rooms with a common guest hall. There is an additional house for the guests in the territory.

The interior is eco-friendly and restrained. Forest theme and connection to nature are emphasized by the selection of principal materials, such as stone and wood. Rhythmic veneer lines on the walls symbolize rows of pine trees outside the window, and cow skin looks like animals that lives in the forest.

Photography by Andrey Avdeenko

Visit YOD studio of commercial design

Please follow and like us:
0